Asalkan kita jujur, kita jadi diri sendiri. Insha Allah tak ada perkara yang tak boleh diselesaikan

My Blog List

Monday, May 13, 2013

Sunday, April 7, 2013

Asalnya Gedot

Assalamualaikum ! Hai saya Gedot... :)


kali ini aku nak ceghita dari mana asalnya nama "GEDOT" tu..

GEDOT
tau bukan GENDUT.. paham? HAHAHAHA

gedot tu sebenarnya aku nak sebut GET OUT

pemalas punya pasal, suka punya pasal, senang punya pasal..

jadi aku sebutlah Gedot... lagi-2 waktu nak duduk waktu perhimpunan..

memang orang belakang aku akan dengarlah perkataan "GEDOT" ni :)

dan dari gedot ni jugalah nama aku jadi "Dilot Gedot"..

HAHAHAHAHA kebudak-budakkan lagi tak ?


kawan-2 aku yang spesis sengal-sengal juga tapi PANDAI :-
Nadiyot
Aqilot
Ainot
Jasmot
Yasmot
Hanot
Mekot


Hahahaha, jangan kata kami semua berasal dari keluarga "boyot" okay sebab

semua nama akhir dengan O.T.

Friday, April 5, 2013

kisah baru :)

Assalamualaikum ! Hai saya Gedot :)

*krikk krikk* perasan tak aku dah lama tak layan blog ni dan dah lama tak jadi blogger..

hahaha cehh siapa je yang nak perasan, gaya macam aku ni ramai peminat je kan..

hmm tiba-tiba terdetik hati nak ber-blogger balik...




buat pengetahuan awak awak awak semua , saya dah "delete" semua post2 lama..

kenapa? hmm kenapa ye? hhmmmm hmmm hmmmm...?

sebab dulu lain sekarang lain, paham dok? hahaha

kalau tak paham tu tak apalah, sangat malas nak cerita hal yang tak perlu tahu..

orang kalau dah taknak cerita, jangan memaksa.. beri dia masa! cehh..

hahaha so inilah posting pertama saya untuk tahun 2013... wajah lama kembali menyinar :)


5 April 2013..
Aku terserempak guru praktikal.. Muka dia ala ala Shila Amzah. Cantik :)
Aku cuma nak beritahu yang denyutan jantung kita bila terserempak dengan orang yang kita suka dan orang yang kita takut sangat berbeza. Walaupun kedua-dua situasi ini akan membuatkan jantung kita berdegup laju tapi tetap berbeza. Beza dari segi perasaan dan wajah. Serious ! Aku nak kongsi sebab aku dapat rasakan kedua-duanya dalam masa satu hari. MasyaAllah !


Saja nak menunjuk muka anak dara yang tak reti nak tidur.. Oupss !! hahaha